jom ke main blog saya Super Firas

March 14, 2011

kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUUU


daaaaaaaan ini dia gambar saya!


kenapa saya rasa gambar saya sweet gituuu? hm mungkin sebab jelingan tajam mata tu eh tak mungkin sebab bibir dia tersenyum. tak jugak. mungkin pose tu lah kot. saya tau itu perasan namanya. tapi tapi kan saya ni macam tak secomel tuan punya contest niii :( cuma perasan diri ni terlampau comel melebihi dari orang lain adalah kecuali tuan punya contest ni sebab dia lebih sweet.saya tau tu.

tag : siti , lisaa , nadia

1 comment:

  1. haluuu dear! tenks bebanyak join my kontest..heee =]

    ReplyDelete