jom ke main blog saya Super Firas

February 11, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::


1. sudah follow tuan punya contest
2. buat satu entri, letak banner dan side-bar-kan pun sudah
3. ini gambar saya dengan member!!


4. saya join contest ni sebab saya nak tau orang anggap saya dengan kawan-kawan saya ni comel ke tak? <-- perasan
kalau tak menang, tsk tsk... T.T "saya tak comel sebab tu pose apapun tak comel" :( bukan sebab kawan saya tak comel, tapi saya. sekali lagi, saya yang tak comel.
kalau menang, "Alhamdulillahhh.. moga-moga tuan punya contest akan bertambah seri wajahnya lagi anggun dan sentiasa cantikk kelihatan muda!" <-- doa tu hehe..
dan kalau nak tau handset saya sangat nazak lagi-lagi saya ni seorang penganggurrrr yang tidak berduit di rumah D':

5. kawan-kawan, jom cekidout contest ni! Hadiah sangat menarik sungguh!
Deena , Nonny , Maisarah , Shera , Siti dan uolllss!!

1 comment:

  1. sory lmbt view...

    thnx join..

    best of luck k..;)

    ReplyDelete